bubar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bubar

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bubar
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (utawa bubaran) padha pêpisahan (tmr. mêmitran, pangantèn anyar), buyar pêpisahan (tmr. prajurit);
  2. wis rampung (tmr. tontonan, pamulangan, wong mantu lsp);
  3. (utawa sabubar-ing) sarampunge, sawise;








Kata kunci/keywords: arti bubar, makna bubar, definisi bubar, tegese bubar, tegesipun bubar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.