bubuhan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bubuhan

  1. pagawean lsp, sing dikon nindakake.









Kata kunci/keywords: arti bubuhan, makna bubuhan, definisi bubuhan, tegese bubuhan, tegesipun bubuhan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org