budhêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

budhêl

  1. (Wl) pc barang-barang warisan.









Kata kunci/keywords: arti budhêl, makna budhêl, definisi budhêl, tegese budhêl, tegesipun budhêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org