budhug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

budhug krama/ngoko

  1. lara leprah (lmr ing sikil)









Kata kunci/keywords: arti budhug, makna budhug, definisi budhug, tegese budhug, tegesipun budhug
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.