bujang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bujang krama/ngoko

  1. êngg jêjaka (ora duwe pomahan ing desa):
  2. (utawa bujangan) êngg buruhing wong tani;
  3. ak buruh, kuli.








Kata kunci/keywords: arti bujang, makna bujang, definisi bujang, tegese bujang, tegesipun bujang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org