bujangga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bujangga (Snk) (Kw)

  1. pujangga (wong pintêr babagan basa utawa kasusastran);
  2. ak ula.








Kata kunci/keywords: arti bujangga, makna bujangga, definisi bujangga, tegese bujangga, tegesipun bujangga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org