buli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

buli

  1. (-buli) êngg krama/ngoko ak bangsaning jun cilik.









Kata kunci/keywords: arti buli, makna buli, definisi buli, tegese buli, tegesipun buli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.