bungkus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bungkus krama/ngoko

  1. (utawa bungkusan) buntêlan (nganggo dluwang tmr. têh, rèk lsp);
  2. (utawa lair bungkus) bayi lair kabuntêl ing kêndhangan;








Kata kunci/keywords: arti bungkus, makna bungkus, definisi bungkus, tegese bungkus, tegesipun bungkus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org