buwis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

buwis krama/ngoko

  1. (Wl) layang katêrangan;









Kata kunci/keywords: arti buwis, makna buwis, definisi buwis, tegese buwis, tegesipun buwis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.