byung-byung tawon kambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

byung-byung tawon kambu Aksara Jawa: ꦧꦾꦸꦁꦧꦾꦸꦁꦠꦮꦺꦴꦤ꧀ꦏꦩ꧀ꦧꦸ

  1. pr mung mèlu-mèlu ombyaking akèh;








Kata kunci/keywords: arti byung-byung tawon kambu, makna byung-byung tawon kambu, definisi byung-byung tawon kambu, tegese byung-byung tawon kambu, tegesipun byung-byung tawon kambu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org