cêngkir kêtindhihan kiring

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cengkir ketindhihan kiring Aksara Jawa: ꦕꦼꦁ (ce^ng)ꦏꦶꦂ (kir)ꦏꦼ (ke^)ꦠꦶ (ti)ꦤ꧀ꦝꦶꦃ (ndhih) (ha)
Lingga: (kiring)

  1. pr arep laki (rabi) kepalang déning seduluré tuwa durung omah-omah.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cêngkir kêtindhihan kiring, makna cêngkir kêtindhihan kiring, definisi cêngkir kêtindhihan kiring, tegese cêngkir kêtindhihan kiring, tegesipun cêngkir kêtindhihan kiring

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.