cênthuka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cênthuka Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦛꦸ (thu) (ka)

  1. (Kw) kodhok;;
Kacocogna karo canthoka.








Kata kunci/keywords: arti cênthuka, makna cênthuka, definisi cênthuka, tegese cênthuka, tegesipun cênthuka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org