cênthula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cênthula Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦛꦸ (thu) (la)

  1. (Kw) murang tata, kurang ajar.








Kata kunci/keywords: arti cênthula, makna cênthula, definisi cênthula, tegese cênthula, tegesipun cênthula
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.