cabang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cabang (Wl) krama/ngoko

  1. êngg cawang, pang;
  2. pakumpulan (toko lsp) sing dadi panging pakumpulan (toko lsp) gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti cabang, makna cabang, definisi cabang, tegese cabang, tegesipun cabang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org