cahya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cahya (Snk) krama/ngoko

  1. br warnaning sorot;
  2. br kamulyan;
  3. êngg nêca, guwayaning polatan.







Kata kunci/keywords: arti cahya, makna cahya, definisi cahya, tegese cahya, tegesipun cahya

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.