cahya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cahya (Snk) krama/ngoko

  1. br warnaning sorot;
  2. br kamulyan;
  3. êngg nêca, guwayaning polatan.








Kata kunci/keywords: arti cahya, makna cahya, definisi cahya, tegese cahya, tegesipun cahya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org