cakrawarti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cakrawarti Aksara Jawa: [[ꦕꦏꦿꦮrti| (ca)ꦏꦿ (kra) (wa)rti (rti)]]

  1. (Snk) (Kw) kang ngubêngake jagat (ngêrèh jagat) yaiku ratu;








Kata kunci/keywords: arti cakrawarti, makna cakrawarti, definisi cakrawarti, tegese cakrawarti, tegesipun cakrawarti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.