cala-beka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cala-beka Aksara Jawa: (ca) (la)ꦧꦺ (be) (ka)

  1. (Kw) malih dadi ala (prakara sing ana rêribêde).








Kata kunci/keywords: arti cala-beka, makna cala-beka, definisi cala-beka, tegese cala-beka, tegesipun cala-beka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org