candhala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

candhala Aksara Jawa: (ca)ꦤ꧀ (n) (dha) (la)

  1. (Snk) (Kw) (wong) nistha, ala kalakuane.








Kata kunci/keywords: arti candhala, makna candhala, definisi candhala, tegese candhala, tegesipun candhala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org