cangkêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka cangkem)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cangkêm krama/ngoko

tutuk ki

  1. perangan angganing manungsa utawa kewan sing dianggo mêmangan lan gunêman;
  2. ks gunêm, kandha;








Kata kunci/keywords: arti cangkêm, makna cangkêm, definisi cangkêm, tegese cangkêm, tegesipun cangkêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.