canthaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

canthaka Aksara Jawa: (ca)ꦤ꧀ (n) (tha) (ka)

  1. (Kw) ak umuk, kumawani;;
Kacocogna karo cumanthaka.








Kata kunci/keywords: arti canthaka, makna canthaka, definisi canthaka, tegese canthaka, tegesipun canthaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org