capar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

capar êngg krama/ngoko

  1. ngoyod;
  2. bangsaning thikilan, thokolan.








Kata kunci/keywords: arti capar, makna capar, definisi capar, tegese capar, tegesipun capar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.