capar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

capar êngg krama/ngoko

  1. ngoyod;
  2. bangsaning thikilan, thokolan.








Kata kunci/keywords: arti capar, makna capar, definisi capar, tegese capar, tegesipun capar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org