caracab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

caracab Aksara Jawa: (ca) (ra) (ca)ꦧ꧀ (b)

  1. (Kw) buyar, pating slêbar.








Kata kunci/keywords: arti caracab, makna caracab, definisi caracab, tegese caracab, tegesipun caracab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org