cari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cari Aksara Jawa: (ca)ꦫꦶ (ri)

  1. macari (Kw) ak golèk.








Kata kunci/keywords: arti cari, makna cari, definisi cari, tegese cari, tegesipun cari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.