cawis

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cawis krama/ngoko

  1. (caos ki) sadhiya, wis tumata;
  2. êngg tungguk ana ing dalême priyayi gêdhe;







Kata kunci/keywords: arti cawis, makna cawis, definisi cawis, tegese cawis, tegesipun cawis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.