ciplos

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ciplos Aksara Jawa: ꦕꦶ (ci)ꦥ꧀ꦭꦺꦴ (plo)ꦱ꧀ (s)

  1. ks mata.







Kata kunci/keywords: arti ciplos, makna ciplos, definisi ciplos, tegese ciplos, tegesipun ciplos

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.