cundaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cundaka Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦤ꧀ (n) (da) (ka)

  1. (Kw) utusan, kongkonan, têlik;








Kata kunci/keywords: arti cundaka, makna cundaka, definisi cundaka, tegese cundaka, tegesipun cundaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.