cupar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cupar krama/ngoko

  1. ora andêlan marang sing wadon tmr. lêbu wêtuning dhuwit lsp;
  2. êngg butarêpan tmr. wong lanang marang sing wadon.








Kata kunci/keywords: arti cupar, makna cupar, definisi cupar, tegese cupar, tegesipun cupar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org