curat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

curat Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu) (ra)ꦠ꧀ (t)

Kacocogna karo pancurat.








Kata kunci/keywords: arti curat, makna curat, definisi curat, tegese curat, tegesipun curat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.