curat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

curat Aksara Jawa: ꦕꦸꦫꦠ꧀

Kacocogna karo pancurat.








Kata kunci/keywords: arti curat, makna curat, definisi curat, tegese curat, tegesipun curatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=curat&oldid=103142"