curuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

curuh Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦫꦸ (ru) (h)

  1. (Kw) mancur, manthur, mili.








Kata kunci/keywords: arti curuh, makna curuh, definisi curuh, tegese curuh, tegesipun curuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org