dagan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dagan Aksara Jawa: (da) (ga)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. kang kaprênah ing sikil (tmr. wong turu, kuburan);









Kata kunci/keywords: arti dagan, makna dagan, definisi dagan, tegese dagan, tegesipun dagan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org