damêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

damêl Aksara Jawa: (da)ꦩꦼ ()ꦭ꧀ (l)

krama
Krama damêl
Ngoko gawe
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko








Kata kunci/keywords: arti damêl, makna damêl, definisi damêl, tegese damêl, tegesipun damêl

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.