damba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

damba Aksara Jawa: (da)ꦩ꧀ (m) (ba)

  1. (Snk) (Kw) ak krenah, kajuligan.








Kata kunci/keywords: arti damba, makna damba, definisi damba, tegese damba, tegesipun damba

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.