darpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

darpa (Snk) (Kw)

  1. wani, kêndêl;
  2. galak, umuk.








Kata kunci/keywords: arti darpa, makna darpa, definisi darpa, tegese darpa, tegesipun darpa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org