datatita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

datatita Aksara Jawa: (da) (ta)ꦠꦶ (ti) (ta)

  1. (Kw) ak sawuse iku (banjur), sigêg.









Kata kunci/keywords: arti datatita, makna datatita, definisi datatita, tegese datatita, tegesipun datatita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.