dawala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dawala (Kw) ak

  1. putih;
  2. bangsaning tali sutra sumampir ing pundhak dianggo nancang dodot (lmr ing rêrênggan wayang).








Kata kunci/keywords: arti dawala, makna dawala, definisi dawala, tegese dawala, tegesipun dawala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.