dene

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dene Aksara Jawa: ꦢꦺꦤꦺ

  1. (ndene) êngg pc andèkne









Kata kunci/keywords: arti dene, makna dene, definisi dene, tegese dene, tegesipun deneBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dene&oldid=52085"