dene

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dene Aksara Jawa: ꦢꦺꦤꦺ

  1. (ndene) êngg pc andèkne









Kata kunci/keywords: arti dene, makna dene, definisi dene, tegese dene, tegesipun deneBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org