dhari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhari Aksara Jawa: (dha)ꦫꦶ (ri)

  1. (Snk) (Kw) ak (wong) wadon.









Kata kunci/keywords: arti dhari, makna dhari, definisi dhari, tegese dhari, tegesipun dhari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.