dhawuh (-pangandika) dalêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dhawuh (-pangandika) dalêm Aksara Jawa:
Lingga: (dhawuh)

  1. ki kandhane, kandhamu









Kata kunci/keywords: arti dhawuh (-pangandika) dalêm, makna dhawuh (-pangandika) dalêm, definisi dhawuh (-pangandika) dalêm, tegese dhawuh (-pangandika) dalêm, tegesipun dhawuh (-pangandika) dalêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org