Menyang kontèn

dhoktêr gula

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dhokter gula Aksara Jawa: ꦝꦺꦴ (dho)ꦏ꧀ꦠꦼꦂ (kte^r)ꦒꦸ (gu) (la)

ngoko
Krama dhoktêr gula
Ngoko dhoktêr gula
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wong kang ahli èlmu pamisah juru nitipriksa (ngadoni) gula ing pabrik gula.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dhoktêr gula, makna dhoktêr gula, definisi dhoktêr gula, tegese dhoktêr gula, tegesipun dhoktêr gula

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.