dhom

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dhom Aksara Jawa: ꦝꦺꦴ (dho)ꦩ꧀ (m)

  1. main (kasukan) dhom pc main dhomino.








Kata kunci/keywords: arti dhom, makna dhom, definisi dhom, tegese dhom, tegesipun dhom

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.