dhwani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhwani Aksara Jawa: ꦝ꧀ (dh) (wa)ꦤꦶ (ni)

  1. (Snk) (Kw) ak swara.









Kata kunci/keywords: arti dhwani, makna dhwani, definisi dhwani, tegese dhwani, tegesipun dhwani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org