dibagi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dibagi krama/ngoko

  1. êngg dibage.









Kata kunci/keywords: arti dibagi, makna dibagi, definisi dibagi, tegese dibagi, tegesipun dibagi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.