dicaloni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dicaloni Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ca)ꦭꦺꦴ (lo)ꦤꦶ (ni)
Lingga: (calon)

  1. dibakali, dimagangi, bakal didadèkake.








Kata kunci/keywords: arti dicaloni, makna dicaloni, definisi dicaloni, tegese dicaloni, tegesipun dicaloni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.