dicam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dicam Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ca)ꦩ꧀ (m)
Lingga: (cam)
krama/ngoko

  1. êngg dikira-kira (dipetung) dhisik;;
Kacocogna karo cam-cam.







Kata kunci/keywords: arti dicam, makna dicam, definisi dicam, tegese dicam, tegesipun dicam

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.