dicotha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dicotha Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦕꦺꦴ (co) (tha)
Lingga: (cotha)

  1. , cothan krama/ngoko bêbêdan jarit sing saparo diubêdake sing saparo dianggo sabuk (kaya bocah cilik);;
Kacocogna karo sabuk wala








Kata kunci/keywords: arti dicotha, makna dicotha, definisi dicotha, tegese dicotha, tegesipun dicotha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org