digiri-giri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

digiri-giri Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦒꦶ (gi)ꦫꦶ (ri)ꦒꦶ (gi)ꦫꦶ (ri)
Lingga: (giri)

  1. diêkon tumandang rêrikatan;









Kata kunci/keywords: arti digiri-giri, makna digiri-giri, definisi digiri-giri, tegese digiri-giri, tegesipun digiri-giri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.