Menyang kontèn

diirih-irih(-i)

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diirih-irih(-i) Aksara Jawa:
Lingga: (irih)

  1. br dirimuk (dikon) kalawan alus


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diirih-irih(-i), makna diirih-irih(-i), definisi diirih-irih(-i), tegese diirih-irih(-i), tegesipun diirih-irih(-i)

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.