Menyang kontèn

diiyèn

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diiyèn Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦪꦺ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (iyèn)

  1. êngg diwènèhi.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diiyèn, makna diiyèn, definisi diiyèn, tegese diiyèn, tegesipun diiyèn

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.