dikirim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

mobilbalab

basa Jawa[besut]

dikirim
Lingga: (kirim)

  1. diêtêri (pangan lsp) saka ing omah (tmr. wong mêgawe lsp);
  2. dipêpêtri sarana disajèni kêmbang lsp. (tmr. kuburan);
  3. pc dibayar anakane supaya ora lêbur (tmr. gadhèn);








Kata kunci/keywords: arti dikirim, makna dikirim, definisi dikirim, tegese dikirim, tegesipun dikirim
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org