dikramakake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dikramakake
Lingga: (krama)

  1. (Kw) pratingkah, patrap;
  2. ki diomah-omahake (dirabèkake, dikalèkake).








Kata kunci/keywords: arti dikramakake, makna dikramakake, definisi dikramakake, tegese dikramakake, tegesipun dikramakake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org